Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η στιγμή της επιβράβευσης»

«Η στιγμή της επιβράβευσης»
Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011 - 19:35

Το περυσινό Κύπελλο Ελλάδος, που κατέκτησε ο Ολυμπιακός στη Σύρο, θα μείνει αλησμόνητο για τον Γιάννη Φουντούλη, αφού ήταν το βάπτισμα του πυρός στους τίτλους, ενώ δεν γλίτωσε την πισίνα. Ο Χιώτης περιφερειακό θέλει να επαναλάβει τις επιτυχίες με τον Ολυμπιακό και τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ότι «είναι η στιγμή να επιβραβευτούν οι κόποι μας και η προσπάθεια όλης της χρονιάς».

«Στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Ξέρουμε τον Παναθηναϊκό, είμαστε καλύτεροι, τον έχουμε κερδίσει 4 φορές φέτος, αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε και θα πάμε στον τελικό. Το σημείο ‘κλειδί’ του Final 4 είναι η συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό. Πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδια και τα λάθη δεν επιτρέπονται. Οποιαδήποτε ολιγωρία πληρώνεται και δεν διορθώνεται.

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του Final 4. Το κύπελλο θα μας δώσει ώθηση και για τη συνέχεια των τελικών του πρωταθλήματος. Αν θα μας επηρεάσει το γεγονός ότι οι τελικοί διακόπηκαν για το Final 4 και θα συνεχιστούν, θα φανεί», τόνισε ο Φουντούλης και συμπλήρωσε: «Η ήττα από τη Βουλιαγμένη δεν θα μας επηρεάσει στην επίτευξη του στόχου μας. Το αντίθετο, μας ταρακούνησε και τώρα θα αφοσιωθούμε 100% στο στόχο μας. Τα προβλήματα δεν τα σκεπτόμαστε, ειδικά τώρα, που φτάσαμε στο τέλος της σεζόν. Τώρα θα παλέψουμε ακόμα περισσότερο για μας, για όλη τη χρονιά που πέρασε και φτάσαμε ως εδώ. Είναι η στιγμή να επιβραβευτούν οι κόποι μας και η προσπάθεια όλης της χρονιάς. Το Final 4 θα κριθεί στην ψυχολογία και τη συγκέντρωση. Αγωνιστικά, απαγορεύονται τα λάθη. Οσον αφορά στο άλλο ζευγάρι, από τη στιγμή που θα προκριθούμε στον τελικό, θα ήθελα να είναι η Χίος. Είναι η ομάδα από όπου ξεκίνησα την καριέρα μου και την αγαπώ».

Διαβάστε επίσης