Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πραγματική... υπερκούπωση!

Πραγματική... υπερκούπωση!
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011 - 02:35

ΚΑΛΥΜΝΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Το 14ο κύπελλο στην ιστορία του κατέκτησε ο Ολυμπιακός στο πόλο, νικώντας στον τελικό του Final 4 της Καλύμνου με 10-8 τον Πανιώνιο! Ψηλά η σημαία του Θρύλου στο ένδοξο τμήμα πόλο, ψηλά η σημαία του Θρύλου και στην Κάλυμνο!

Ο Ολυμπιακός «λύγισε» και τον Πανιώνιο, μετά τον Παναθηναϊκό, αποδεικνύοντας ότι η διοργάνωση δεν διεξαγόταν μεταξύ ισάξιων ομάδων, όπως λανθασμένα είχαν αφήσει αρκετοί να… αιωρείται στην ατμόσφαιρα.

Συγκλονιστικός ο κόσμος του Ολυμπιακού, μια ζωή δίπλα στην αγάπη του! Κοσμιότητα και φωνή, δύο αντίθετα στοιχεία, τα οποία «έδεσαν» μεταξύ τους στην «ερυθρόλευκη» εξέδρα, στο ανοικτό κολυμβητήριο της Καλύμνου!

Στα του ματς, μόνο το πρώτο οκτάλεπτο είχε… λίγο ενδιαφέρον. Μόνο εκεί ο Πανιώνιος άντεξε. Ο Θρύλος στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και κυριάρχησε. Είναι χαρακτηριστικό ότι από κάποιο σημείο του αγώνα και έπειτα η διαφορά δεν… μαζευόταν. «Έπαιζε» μεταξύ τεσσάρων και τριών γκολ!

Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλή άμυνα στον παίκτη παραπάνω του Πανιώνιου, ενώ εκμεταλλεύτηκε το δικό του αβαντάζ, όποτε αυτό του δόθηκε! Έπαιξε καλά και στην κόντρα και η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσε στον Πανιώνιο το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το ματς!

Διαβασμένος όπως πάντα ο Βαγγέλης Πάτερος, αφού η διοργάνωση του ανήκει! Μπλόκαρε τον αντίπαλο και μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού αποδείχθηκαν οι εναλλαγές στην άμυνα, με τις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλά κλεψίματα.

Δείτε σε βίντεο την απονομή της κούπας και τους πανηγυρισμούς των παικτών μας με τους οπαδούς του Θρύλου...





Παρακολουθήσατε live το ματς από το gavros.gr

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος και ο θρύλος

Ο Θρύλος και ο θρύλος

Την ώρα που ο Ολυμπιακός προσγειωνόταν στο «Ελ. Βενιζέλος» ως κυπελλούχος Ελλάδος, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου ζούσε ονειρικές στιγμές στη Ρώμη.

Κρατάνε ψηλά τη σημαία!

Κρατάνε ψηλά τη σημαία!

Τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τον ένα τίτλο πίσω από τον άλλο και μας γεμίζουν χαρά!