Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πριμ 5.000 ευρώ στους πολίστες

Πριμ 5.000 ευρώ στους πολίστες
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011 - 22:20

Ο επιχειρηματίας Αντώνης Ευδαίμων παραχώρησε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μία επιταγή 5.000 ευρώ ως πριμ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ομάδα πόλο Ανδρών.

Η επιταγή πέρασε από τον νυν πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, κατευθείαν στα χέρια του αρχηγού της ομάδας, Τάσου Σχίζα, ο οποίος την εξαργύρωσε και τη μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του. Μία όμορφη κίνηση ένα επί του πρακτέου «μπράβο» στα παιδιά για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κάλυμνο και την υπομονή τους τη φετινή χρονιά.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των πολιστών του Ολυμπιακού τον επιχειρηματία, που πρόσφερε τον οβολό του για να πάρουν μία ανάσα οι παίκτες, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Εκ μέρους όλης της ομάδας, προπονητών και παικτών, ευχαριστώ θερμά τον φίλαθλό μας, κ. Αντώνιο Ευδαίμων ο οποίος μας πρόσφερε με τη μορφή του πριμ το ποσό των 5.000 ευρώ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ενέργειά του είναι συγκινητική αλλά και ουσιαστική καθώς δείχνει τον δρόμο σε όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία».


Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος το πλεονέκτημα

Ο Θρύλος το πλεονέκτημα

Το προβάδισμα στη σειρά των τελικών κόντρα στη Βουλιαγμένη θέλει την Τετάρτη (18:00 * gavros.gr) ο Ολυμπιακός.

Η επιστροφή της λογικής

Η επιστροφή της λογικής

Στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπαίνει ο Ολυμπιακός στην Α1 του πόλο Ανδρών.

Πανηγυρισμοί στην Κάλυμνο

Πανηγυρισμοί στην Κάλυμνο

Οι πολίστες του Ολυμπιακού μοιράστηκαν με τον κόσμο τη χαρά τους για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και το gavros.gr ήταν εκεί.