Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέλος ο Κόχειλας

Τέλος ο Κόχειλας
Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011 - 22:14

Ο Νικήτας Κόχειλας αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, μετά από έξι χρόνια παρουσίας του στους «ερυθρόλευκους». Ο 28χρονος αμυντικός δέχθηκε προσφάτως πρόταση για τον διακανονισμό των οφειλομένων από τον Μιχάλη Κουντούρη, η οποία, όπως φέρεται να του ξεκαθαρίστηκε, ήταν τελειωτική. Ο Κόχειλας αρνήθηκε την πρόταση του προέδρου του Ερασιτέχνη και είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Η προσφορά του στην ομάδα την περυσινή σεζόν ήταν πολύτιμη, αφού βοήθησε ως δεύτερος φουνταριστός από τις 2 Φλεβάρη και μετά, όταν ο Αντώνης Βλοντάκης αποχώρησε θιγμένος από τον Ολυμπιακό και έδινε στον Κολόμβο ανάσες που το πόσο τις χρειαζόταν φάνηκε περίτρανα στα πλέι όφ της Α1 πόλο Ανδρών και στο Final 4 του Κυπέλλου στην Κάλυμνο.

Διαβάστε επίσης

Καθυστέρηση για Μουρίκη

Καθυστέρηση για Μουρίκη

Ο Κώστας Μουρίκης δεν πέρασε από τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας τη Δευτέρα, προκειμένου να υπογράψει το συμφωνητικό του με τον Ολυμπιακό.

Δύο σπουδαίες Ολλανδέζες

Δύο σπουδαίες Ολλανδέζες

Οι Ίφκε Φαν Μπέλκουμ και Γιασμίν Σμιτ έκαναν μεγαλειώδη κίνηση στη Σανγκάη, μετά τη λήξη του τουρνουά πόλο Γυναικών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Οι δύο μήνες της Ελένης

Οι δύο μήνες της Ελένης

Η θεαματική ανατροπή των δεδομένων από την κορυφαία τερματοφύλακα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος πόλο Γυναικών.