Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κερνάει τον Παυλίδη

Κερνάει τον Παυλίδη
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013 - 00:00

Έχουν περάσει σχεδόν δέκα μήνες από τότε που ο Δημήτρης Σελετόπουλος προκάλεσε τον Χάρη Παυλίδη σε μια… άτυπη μονομαχία με φόντο την επικείμενη κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΝΟ Βουλιαγμένης στα πρωταθλήματα κατηγοριών.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του ΝΟΒ με την Κίνεφ Κίρισι, για το διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο Όμιλος και διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού, η συζήτηση τα έφερε έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η σιγουριά του πρώην προπονητή του Πανιωνίου -που η κόρη του παίζει στις μικρές ομάδες της Βουλιαγμένης- για τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στις Νέες Γυναίκες και κυρίως στις Νεανίδες. Ας μη λησμονεί κάποιος ότι τρεις μήνες πριν ο ΝΟΒ είχε νικήσει τον Ολυμπιακό 15-6 στον τελικό της Νέας Σμύρνης.

Ο Σελετόπουλος είναι πλέον αναγκασμένος να πληρώσει ένα γεύμα στον Παυλίδη μετά την επιτυχία της Κυριακής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Νεανίδων. Στον Λαιμό όλοι ήταν σίγουροι ότι η Βουλιαγμένη θα κατακτούσε το πρωτάθλημα και παινεύονταν για την ομάδα πόλο Νεανίδων της, μια και δύο από αυτά τα κορίτσια, η φοβερή και τρομερή Έλενα Ξενάκη και η Ιωάννα Χυδηριώτη, είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα πόλο Γυναικών.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός σκάρωσε μεγάλη κασκαρίκα στον ΝΟΒ στον τελικό της Κυριακής στη Γλυφάδα, νικώντας με σκορ 9-8 και έτσι ο προπονητής της ομάδας πόλο Γυναικών και βοηθός του Γιάννη Μπενόπουλου στις μικρές -ο οποίος, μάλιστα, δέχθηκε κόκκινη κάρτα στα χασομέρα του τελικού- θα περιμένει από τον ομόλογό του να του πληρώσει ένα στοίχημα που κέρδισε πανάξια.

Διαβάστε επίσης

Ξεκαθαρίζει το τοπίο!

Ξεκαθαρίζει το τοπίο!

Συναντιέται με τους διοικούντες τον ΝΟΒ για να πάρει το δελτίο του. Από την επόμενη εβδομάδα οι ανανεώσεις των «ερυθρολεύκων».

Σε 69 δευτερόλεπτα

Σε 69 δευτερόλεπτα

Ένας απίθανος τελικός. Μία in extremis ηρωίδα. Ένας Οιωνός. Όλα αυτά μέσα σε 69 δευτερόλεπτα.

Κούπα για τις Νεανίδες!

Κούπα για τις Νεανίδες!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 6-3 την Βουλιαγμένη και κατέκτησε το πρωτάθλημα πόλο στην κατηγορία των Νεανίδων.