Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΓΑΥΡΟΙ για πάντα!

ΓΑΥΡΟΙ για πάντα!
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 - 23:54

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζει με προσεκτικές κινήσεις να χτίζει την ομάδα που θα διατηρήσει τα σκήπτρα στο πόλο Ανδρών. Μετά τις ανανεώσεις με τους διεθνείς (Δελακά, Φουντούλη, Κολόμβο Μουρίκη) και την ενίσχυση με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά (Γούνα, Γαλανίδη), ο Θρύλος κράτησε στο ρόστερ του και τους αρχηγούς του, τον Τάσο Σχίζα και τον Νικόλα Δεληγιάννη.

Η εξέλιξη ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη, αφού η πολυετής προσφορά και των δύο στον Ολυμπιακό είναι αδιαμφισβήτητη, όπως και το «δέσιμό» τους με την ομάδα του Πειραιά.

Για τον λόγο αυτό, εξάλλου, τόσο ο 36χρονος αμυντικός, όσο και ο 37χρονος τερματοφύλακας πήραν την απόφαση να ολοκληρώσουν την τεράστια καριέρα τους στην ομάδα της καρδιάς τους.

Καθίσταται πλέον φανερό ότι ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν θα είναι ένα σύνολο με δυνατότητες για πρωταγωνιστικό ρόλο και στο Champions League.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους αρχηγούς της ομάδας πόλο ανδρών Νίκο Δεληγιάννη και Τάσο Σχίζα.

Η τεράστια αγωνιστική αξία και η προσωπικότητα των δύο σπουδαίων αθλητών θα συμβάλουν αποφασιστικά στη δημιουργία μίας ομάδας που θα χαρίσει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στους φιλάθλους μας».

Διαβάστε επίσης

Αναμονή για Βλαχόπουλο

Αναμονή για Βλαχόπουλο

Με τον Αγγελο Βλαχόπουλο μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο τιμ μάνατζερ της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, Ακης Λογοθέτης.

Στον τελικό με θρίαμβο

Στον τελικό με θρίαμβο

Οι Παίδες του Σάκη Πλατανίτη διέλυσαν τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον δεύτερο ημιτελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, 11-5.

Στον Θρύλο ο Γαλανίδης

Στον Θρύλο ο Γαλανίδης

Ο διεθνής πορτιέρο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και θα μάθει από τον καλύτερο του είδους, τον Δεληγιάννη.

Παίδες εν δράσει

Παίδες εν δράσει

Με δύο στα δύο ξεκίνησε τον β' όμιλο Αττικής η ομάδα του Σάκη Πλατανίτη, που οδεύει προς το Final 4.