Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος στο gavros.gr

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος στο gavros.gr
Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 - 19:30

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Βουλιαγμένη με 10-4, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα τελικά του πρωταθλήματος.

Για την εύκολη αυτή νίκη των «ερυθρόλευκων» μίλησε ο διεθνής περιφερειακός της ομάδας, Άγγελος Βλαχόπουλος, αλλά και στην αναγκαιότητα να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός το ίδιο σοβαρός και συγκεντρωμένος στον δεύτερο αγώνα της σειράς.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του στο gavros.gr:

-Για τον εύκολο τρόπο που έκανε το 1-0 ο Ολυμπιακός:

«Δεν το περιμέναμε, σίγουρα κάθε ημιτελικός είναι δύσκολος. Ξέραμε ότι η Βουλιαγμένη είναι μια πολύ καλή ομάδα και έρχεται χωρίς άγχος για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει. Όλα κρίνονται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στο δικό μας χέρι και στη δική μας απόδοση. Όσο εμείς είμαστε καλοί και δεν επιτρέπουμε στους αντιπάλους μας να κάνουν το παιχνίδι τους, τόσο πιο εύκολα νομίζω θα κερδίζουμε».

-Όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι στο Λαιμό, όπου ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει την πρόκριση:

«Σίγουρα στο Λαιμό θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η Βουλιαγμένη είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της. Παίζει εντελώς διαφορετικά. Νομίζω θα παρουσιαστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι, με την ίδια προσήλωση και θέλουμε σίγουρα να κάνουμε το 2-0, ώστε να κοιτάξουμε μετά την προετοιμασία μας για τους τελικούς».

-Για το γεγονός πως μετά από καιρό δεν θα είναι η Βουλιαγμένη ο αντίπαλος στους τελικούς, με πιθανό αντίπαλο τον Παναθηναϊκό:

«Είδαμε τον Παναθηναϊκό να σπάει την έδρα του Εθνικού, έχει ένα αβαντάζ, έχουμε κι εμείς ένα αβαντάζ, ωστόσο γι’ αυτό κρίνονται όλα στις δύο νίκες. Έχουμε δει πάρα πολλές σειρές να ανατρέπονται, γι’ αυτό δεν θέλω να μιλήσουμε για το πρωτάθλημα, θα δούμε το ματς του Σαββάτου και από εκεί και πέρα θα μπορούμε να μιλήσουμε για το ποιον θα έχουμε αντίπαλο και αν πάνε όλα καλά τι θα κάνουμε εκεί».

Διαβάστε επίσης

«Ήταν φανταστικά...»

«Ήταν φανταστικά...»

Ο Χάρης Παυλίδης έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα των κοριτσιών του Ολυμπιακού...

Με εμφάνιση πρωταθλητριών Ευρώπης

Με εμφάνιση πρωταθλητριών Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο «Π. Καπαγέρωφ» και νίκησε με άνεση, 9-5, τη Βουλιαγμένη, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των τελικών. «Όπλο» η άμυνα για τις «ερυθρόλευκες». Δεύτερο ματς την Κυριακή (18:30) στο Λαιμό

Έτοιμες για την πρώτη μάχη

Έτοιμες για την πρώτη μάχη

Στη μάχη των τελικών της Α1 ρίχνονται τα κορίτσια του Θρύλου κόντρα στη Βουλιαγμένη. Live από το gavros.gr, 18:30, NS1...