Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φουντούλης στο gavros.gr

Ο Φουντούλης στο gavros.gr
Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 - 15:14

ΓΡΑΦΕΙ Η ΟΛΙΒΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ

Ο Γιάννης Φουντούλης συνέβαλε στο να πάρει από την αρχή ρόλο οδηγού ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Ο διεθνής φουνταριστός μίλησε στην κάμερα του gavros.gr και αναφέρθηκε στην πιθανότητα ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ στους επερχόμενους τελικούς της Α1:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα και δεν αφήσαμε περιθώρια στην Βουλιαγμένη να διεκδικήσει κάτι καλό. Παίξαμε συγκεντρωμένα από την αρχή και χτίσαμε μια διαφορά που την κρατήσαμε. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα και θέλουμε κάτι ανάλογο και στον δεύτερο αγώνα. Η Βουλιαγμένη στην έδρα της παραδοσιακά δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους, καθώς είναι μια ιδιαίτερη πισίνα. Ωστόσο και αυτό το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από την δική μας απόδοση» εξήγησε ο πρώτος σκόρερ χθες, ενώ για τον αντίπαλο στον τελικό, είπε:

«Προσωπικά, με όλο τον σεβασμό που έχω για τον Εθνικό, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δούμε τελικούς “αιωνίων” και στο πρωτάθλημα, αφού έχει προηγηθεί το Κύπελλο. Θεωρώ ότι θα δώσει μια έξτρα ώθηση στο ελληνικό πόλο. Το άθλημα μας μπορεί να γίνει πιο δημοφιλές και τι καλύτερο από το να είναι αντιμέτωπες οι δύο αυτές ομάδες».

Διαβάστε επίσης

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος στο gavros.gr

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος στο gavros.gr

Στην αναγκαιότητα ο Ολυμπιακός να φανεί το ίδιο συγκεντρωμένος και στον δεύτερο ημιτελικό, στάθηκε ο διεθνής πολίστας της ομάδας.

«Ήταν φανταστικά...»

«Ήταν φανταστικά...»

Ο Χάρης Παυλίδης έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα των κοριτσιών του Ολυμπιακού...

Έτοιμες για την πρώτη μάχη

Έτοιμες για την πρώτη μάχη

Στη μάχη των τελικών της Α1 ρίχνονται τα κορίτσια του Θρύλου κόντρα στη Βουλιαγμένη. Live από το gavros.gr, 18:30, NS1...