Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προμελετημένη η αποχώρηση

Προμελετημένη η αποχώρηση
Κυριακή, 31 Μαΐου 2015 - 01:19

Από το ξεκίνημα του ματς ή πιο σωστά από την προθέρμανση είχε γίνει ορατό ότι εάν η Βουλιαγμένη έμεινε πίσω στο σκορ, θα έψαχνε έναν τρόπο για να «τινάξει» το ματς στον αέρα, όπως κι έγινε. Η κίνηση του προπονητή της Βουλιαγμένης φάνηκε προμελετημένη. Μόνο τυχαία δεν ήταν η κίνηση του Κώστα Δήμου.

Προφανώς στο ΝΟΒ δεν τους άρεσε το 50%-50%, γιατί δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ! Είχαν συνηθίσει στη σειρά των τελικών η διαιτησία να είναι υπέρ τους, με αποφάσεις προκλητικές που σε καμία περίπτωση δεν έχουν σχέση με τη λέξη ισονομία και προσπάθησαν με αυτό τον τρόπο να κάνουν ηρωική έξοδο.

Εξάλλου, στο χρονικό σημείο που έγινε ό,τι έγινε, το ματς είχε κριθεί. Έμεναν 3:01 και το σκορ ήταν 10-4 υπέρ του Ολυμπιακού. Η νίκη ήταν πια δεδομένη και το πρωτάθλημα το είχε πάρει ήδη ο Ολυμπιακός. Από την αρχή φάνηκε ότι το μυαλό τους -όλων στη Βουλιαγμένη- δεν ήταν σε καμία περίπτωση στο ματς.

Προσπαθούσαν συνεχώς να προκαλέσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού αρχικά με την κίνηση του Κώστα Δήμου του προπονητή του ΝΟΒ, που αδικαιολόγητα απευθύνθηκε στην εξέδρα, σε μια στιγμή που δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο να αντιδράσει.

Προφανώς αυτή ήταν η μέθοδος της Βουλιαγμένης για να αποφύγει τη συντριβή που ήταν προ των πυλών… Και αποκορύφωμα στη συνέχεια η αποχώρηση, με τη διοίκηση της Βουλιαγμένης να δίνει οδηγίες στις παίκτριες να αποχωρήσουν από την πισίνα και να πάνε στα αποδυτήρια και να μην γυρίσουν ποτέ.

Διαβάστε επίσης

«Τα πήραμε όλα!»

«Τα πήραμε όλα!»

Τον ενθουσιασμό της για τη μαγική φετινή χρονιά στον Θρύλο εξέφρασε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

«Η καταμέτρηση συνεχίζεται!»

«Η καταμέτρηση συνεχίζεται!»

Τα ολόψυχά της συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο γυναικών για την πανάξια κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος εξέφρασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός