Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε ότι έχουμε ατσάλι!»

«Δείξαμε ότι έχουμε ατσάλι!»
Κυριακή, 31 Μαΐου 2015 - 00:08

Στα τεράστια ψυχικά αποθέματα των παικτριών του αναφέρθηκε ο Χάρης Παυλίδης μετά το τέλος του πέμπτου τελικού, που βρήκε το Ολυμπιακό να κατακτά το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ήταν πανευτυχής και στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova τόνισε:

«Θέλω να πω κάτι γιατί ακούω τις τελευταίες μέρες για κάτι ομάδες με μέταλλο. Όταν έρχεται η κρίσιμη στιγμή δείχνει ποια ομάδα έχει το ατσάλι. Και θα πω κάτι ξανά. 'Οσο χτυπάς το ατσάλι τόσο πιο σκληρό γίνεται. Αυτό έδειξε αυτή η ομάδα. Ο στόχος για την επόμενη σεζόν είναι να συμβεί ό, τι και φέτος αλλά πιο εύκολα».

Διαβάστε επίσης

Προμελετημένη η αποχώρηση

Προμελετημένη η αποχώρηση

Η βαριά ήττα, η συντριβή στον πέμπτο τελικό, ήταν προ των πυλών! Κι αυτό δεν μπορούσαν να το χωνέψουν στο ΝΟΒ. Έτσι ήρθε το επεισόδιο και η ηρωική «έξοδος» από τον Κώστα Δήμου για να ακολουθήσει η αποχώρηση της ομάδας της Βουλιαγμένης

Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό!

Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό!

Το πήραν οι κορίτσαροι του Θρύλου κι αυτό! Μετά την Ευρωλίγκα ήρθε κι αυτή η κούπα στον Πειραιά. Με σκορ 10-4 και διακοπή εις βάρος του ΝΟΒ, 3:01 για το τέλος, όταν και αποχώρησε από την πισίνα. Μεγάλη… μπάλα από τον κόσμο!