Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γ. Καραϊσκάκης» και με τη βούλα!

«Γ. Καραϊσκάκης» και με τη βούλα!
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 - 10:46

Το ανακαινισμένο στάδιο του Ολυμπιακού άνοιξε τις πύλες του σαν σήμερα το 1964 στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τον Απόλλωνα Αθηνών. Η ονομασία αυτού «Γ. Καραϊσκάκης».

Στην πρώτη του αναμέτρηση προσελκύει κοντά στις 45.000 κόσμο και το παιχνίδι αφήνει όλο το κοινό ενθουσιασμένο, αφού ο Γιώργος Σιδέρης, πετυχαίνει χατ- τρικ και το τελικό αποτέλεσμα είναι το 4-1 υπέρ των ερυθρόλευκων, απέναντι στον Απόλλωνα Αθηνών.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά με τον «Φόντακα» να ανοίγει το χορό των τερμάτων στο 3ο λεπτό, ενώ στο 35 σημειώνει το 2-0 με πέναλτι. Στο 52 ήταν η σειρά του Αριστείδη Παπάζογλου να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με τους Αθηναίους να μειώνουν σε 3-1 με γκολ του Πορίχη στο 59. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Σιδέρης στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

«Καρέ» τερμάτων ο Κρητικόπουλος

«Καρέ» τερμάτων ο Κρητικόπουλος

Σαν σήμερα το 1975 ο Μιχάλης Κρητικόπουλος, πέτυχε 4 τέρματα απέναντι στο Αιγάλεω, σε ένα παιχνίδι όπου τελείωσε με 6-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

Όρθιος στη ζούγκλα

Όρθιος στη ζούγκλα

Σαν σήμερα το 2002, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στη Λεωφόρο, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από θλιβερά επεισόδια...

«Ντόρτια» στον… πελάτη (vids)

«Ντόρτια» στον… πελάτη (vids)

Σαν σήμερα, το 2001, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από τη Λεωφόρο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, νικώντας τον ΠΑΟ με 4-1.

Το 38ο ήρθε με εξάρα επί της ΑΕΚ! (vid)

Το 38ο ήρθε με εξάρα επί της ΑΕΚ! (vid)

Το αεκάκι παρακολούθησε στον Ναό σαν σήμερα το 2011, πώς κατακτώνται και γιορτάζονται τα πρωταθλήματα Ελλάδας. Με 6-0 επικράτησε ο Ολυμπιακός, που άρχισε από τότε να τα σαρώνει ξανά όλα.