Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καρέ» τερμάτων ο Κρητικόπουλος

«Καρέ» τερμάτων ο Κρητικόπουλος
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 - 10:36

23 Μαρτίου 1975, 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος εκείνης της περιόδου. Θα μπορούσε να είναι και ο τυχερός αριθμός(23) του Μιχάλη Κρητικόπουλου, έπειτα από το ματς κόντρα στο Αιγάλεω, που τελείωσε με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 6-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, που σημείωσε ο Καραβίτης με εκτέλεση πέναλτι. Μετά, τη σκυτάλη πήρε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, που πέτυχε 4 γκολ! Την αρχή έκανε στο 23ο λεπτό, ενώ σε διάστημα 12 λεπτών (63-75), στο δεύτερο ημίχρονο, σκόραρε άλλες 3 φορές. Ο Περσίδης έκλεισε το χορό των γκολ στο 78, ενώ λίγο νωρίτερα (68ο λεπτό), ο Χάσταλης είχε πετύχει το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενος με εκτέλεση πέναλτι, μειώνοντας σε 3-1.

Διαβάστε επίσης

Όρθιος στη ζούγκλα

Όρθιος στη ζούγκλα

Σαν σήμερα το 2002, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στη Λεωφόρο, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από θλιβερά επεισόδια...

Επτάρα ανήμερα της 25ης Μαρτίου

Επτάρα ανήμερα της 25ης Μαρτίου

Την ημέρα της εθνικής εορτής, πριν από 4 χρόνια, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης, με τους ερυθρόλευκος να επικρατούν με το ευρύ 7-2 και ενώ οι Αρκάδες είχαν προηγηθεί με 2-0.

«Ντόρτια» στον… πελάτη (vids)

«Ντόρτια» στον… πελάτη (vids)

Σαν σήμερα, το 2001, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από τη Λεωφόρο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, νικώντας τον ΠΑΟ με 4-1.