Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με εμφάνιση και άνεση (vid)

Με εμφάνιση και άνεση (vid)
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 - 10:35

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας δύο τέρματα και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, για περισσότερα γκολ, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει σαν σήμερα, πριν από 19 χρόνια, του ΠΑΟΚ, με 2-0, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχτηκαν τον «δικέφαλο» του βορά, στο Καραϊσκάκη και έδειξαν από την αρχή ποιος θα είναι αφεντικό του ματς. Έχοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, την κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας συνεχώς φάσεις προς την αντίπαλη εστία, ήταν λογικό πως κάποια στιγμή θα ερχόταν το γκολ.

Στο 73ο λεπτό λοιπόν ο Ντανιέλ Μπατίστα έλυσε το γόρδιο δεσμό και σημείωσε το 1-0, με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Νταμπίζα. Στο 85' ήταν η σειρά του Βασίλη Καραπιάλη να κλειδώσει τη νίκη με ένα από πολύ όμορφο πλασέ και ενώ προηγουμένως η άμυνα των Θεσσαλονικέων, δεν μπορούσε να τον σταματήσει.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, χωρίς ν’ αλλάξει κάτι όμως, με τον πίνακα να γράφει μετά του πέρας του 90λεπτου το τελικό 2-0.

Διαβάστε επίσης

Τριάρα για το Λιγκ Καπ (vid)

Τριάρα για το Λιγκ Καπ (vid)

Η ομάδα του Ολυμπιακού κέρδισε με 3-0 σαν σήμερα τον Ιωνικό το 1990 στην πρώτη και μοναδική διοργάνωση του Λιγκ Καπ.

Επτάρα ανήμερα της 25ης Μαρτίου

Επτάρα ανήμερα της 25ης Μαρτίου

Την ημέρα της εθνικής εορτής, πριν από 4 χρόνια, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης, με τους ερυθρόλευκος να επικρατούν με το ευρύ 7-2 και ενώ οι Αρκάδες είχαν προηγηθεί με 2-0.

Όρθιος στη ζούγκλα

Όρθιος στη ζούγκλα

Σαν σήμερα το 2002, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στη Λεωφόρο, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από θλιβερά επεισόδια...