Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ριβάλντο και... ανατροπή (vid)

Ριβάλντο και... ανατροπή (vid)
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 - 08:36

Πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2006-07, πρώτη και της Superleague και ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στον Ναό την ομάδα της Ξάνθης.

Δύσκολο το παιχνίδι έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα, καθώς η Ξάνθη μπόρεσε να προηγηθεί μόλις στο 5' με τον Μπάρκογλου.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε, πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 66' με τον Ριβάλντο. Φυσικά η ομάδα πάλεψε για τη νίκη και όσο πλησίαζε η λήξη του αγώνα, άλλο τόσο πίεζε.

Και τα κατάφερε ο Θρύλος, ο οποίος ξανά με τον Ριβάλντο στο 86', μπόρεσε να πάρει τελικά τη σπουδαία και δύσκολη νίκη με 2-1, ξεκινώντας με το δεξί τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Εύκολη νίκη επί της Βέροιας

Εύκολη νίκη επί της Βέροιας

Σαν σήμερα, 20 Αυγούστου 1995, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 2-0 της Βέροιας στο πλαίσιο των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σοβιετική... τεσσάρα σε Ηλυσιακό

Σοβιετική... τεσσάρα σε Ηλυσιακό

Σαν σήμερα το 1991, η ομάδα του Ολυμπιακού δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 4-0 επί της ομάδας των Ιλισίων σε ματς για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πρώτο βήμα με Σέριφ (vid)

Πρώτο βήμα με Σέριφ (vid)

Σαν σήμερα, 18 Αυγούστου του 2009, η ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Σέριφ και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Με Άλβες και Τζιοβάνι (vid)

Με Άλβες και Τζιοβάνι (vid)

Σαν σήμερα το 2000, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την ομάδα της Καρδίτσας εκτός έδρας για το Κύπελλο Ελλάδας και κατάφερε να επικρατήσει με 2-0.