Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασε… αέρας από τη Ν. Σμύρνη (vid)

Πέρασε… αέρας από τη Ν. Σμύρνη (vid)
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 - 08:37

Σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια και πιο συγκεκριμένα, στις 27 Αυγούστου του 2006, ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε από τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και συνέχισε με νίκες την πορεία προς τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν σαν σίφουνας από την «πλατεία» επικρατώντας με 3-0, με τον Νέρι Καστίγιο να πετυχαίνει χατ- τρικ, κάνοντας ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα.

Ο Μεξικανός είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό έπειτα από έξοχη ατομική προσπάθεια και ιδανικό πλασέ.

Στο 42ο λεπτό πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα αλλά και της ομάδας του βγαίνοντας ταχύτατα στην αντεπίθεση, εκμεταλλευόμενος και την αδράνεια του αμυντικού του Πανιωνίου, Κουτσόπουλου.

Το σόου του Καστίγιο, ολοκληρώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης μετά από ωραία συνεργασία με τον Μίλος Μάριτς, σκοράροντας με υπέροχο πλασέ στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Κένινγκ.

Διαβάστε επίσης

Τον… καθάρισε σε 3 λεπτά (vid)

Τον… καθάρισε σε 3 λεπτά (vid)

Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν, ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν ως φιλοξενούμενος του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα μετά το 89’.

Πέρασε από τη Λάρισα (vid)

Πέρασε από τη Λάρισα (vid)

Σαν σήμερα το 2009, ο Ολυμπιακός κέρδιζε μετά από πάρα πολλά χρόνια την ομάδα της Λάρισας στο Αλκαζάρ.

Έδειξε την κλάση του (vid)

Έδειξε την κλάση του (vid)

Η έτοιμη ομάδα του Ολυμπιακού, κέρδισε σαν σήμερα με 4-2 την Ανόρθωση στην Κύπρο και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League, σε μια ονειρεμένη χρονιά.