Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έδειξε την κλάση του (vid)

Έδειξε την κλάση του (vid)
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 - 08:39

Στις 26 Αυγούστου 1998, ο Ολυμπιακός έδωσε έναν εκ των πιο σημαντικών αγώνων της ιστορίας του. Ήταν ο επαναληπτικός με αντίπαλο την Ανόρθωση για τα προκριματικά του Champions League.

Οι Πειραιώτες είχαν κερδίσει 2-1 στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς, είχαν έτοιμη ομάδα και μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Μιχαΐλοβιτς στο 35', ο Γεωργάτος, όμως στο 47' ισοφάρισε και κάπου εκεί άλλαξαν όλα.

Ο Τζόλε στο 59' έκανε το 1-2, αλλά η Ανόρθωση μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 80' με τον Κρισμάρεβιτς. Ο Θρύλος βέβαια δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Τζόλε στο 86', για να κλείσει το σκορ στο 2-4 ο Γκόγκιτς στο 90', που δεν πανηγύρισε το γκολ κατά της πρώην του ομάδας.

Ο Θρύλος είχε προκριθεί στους ομίλους του Champions League και μάλιστα, αυτή η νίκη ήταν η πρώτη εκτός έδρας για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είτε αυτό λεγόταν Κύπελλο πρωταθλητριών είτε Champions League είτε προκριματικά του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Πέρασε… αέρας από τη Ν. Σμύρνη (vid)

Πέρασε… αέρας από τη Ν. Σμύρνη (vid)

Σαν σήμερα, το 2006, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Πανιωνίου με 3-0, μέσα στην έδρα των «κυανέρυθρων», για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τον… καθάρισε σε 3 λεπτά (vid)

Τον… καθάρισε σε 3 λεπτά (vid)

Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν, ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν ως φιλοξενούμενος του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα μετά το 89’.