Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον… σκόρπισε στους 7 ουρανούς (vid)

Τον… σκόρπισε στους 7 ουρανούς (vid)
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 - 08:57

Σαν σήμερα, το 2003, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Ακράτητο για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο γήπεδο του Πύργου (!) και επιβλήθηκε με το ευρύ 7-0 επί της ομάδας των Άνω Λιοσίων.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 30ο λεπτό του αγώνα ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με εκτέλεση πέναλτι, που το κέρδισε ο Λάμπρος Χούτος με υπέροχη προσπάθεια.

Το 2-0 έκανε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο οποίος κινήθηκε πίσω από την πλάτη της άμυνας και πέτυχε το γκολ στο 45’.

Ο Έλληνας μπακ και πάλι πέτυχε το 3-0 στο 52’, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ενώ είχε προηγηθεί πολύ όμορφη εναλλαγή της μπάλας με τον Χούτο.

Ο Χούτος έκανε το 4-0 στο 64’ από παράλληλη σέντρα του Τζόρτζεβιτς και τελείωμα προ κενής εστίας, κάτι που συνέβη και 3 λεπτά αργότερα με πανομοιότυπο τρόπο, μόνο που ολοκλήρωσε τη φάση με κεφαλιά.

Ο Αλέκος Τάτσης στο 77’ και ο Παντελής Καφές στο 80’ έγραψαν το τελικό 7-0, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει μία από τις μεγαλύτερες νίκες του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Διαβάστε επίσης

Τεσσάρα στην Κούλα (vid)

Τεσσάρα στην Κούλα (vid)

Σαν σήμερα, το 1991, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο παλιό «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ και επικράτησε με 4-2.

Πέρασε από τη Λάρισα (vid)

Πέρασε από τη Λάρισα (vid)

Σαν σήμερα το 2009, ο Ολυμπιακός κέρδιζε μετά από πάρα πολλά χρόνια την ομάδα της Λάρισας στο Αλκαζάρ.

Τον… καθάρισε σε 3 λεπτά (vid)

Τον… καθάρισε σε 3 λεπτά (vid)

Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν, ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν ως φιλοξενούμενος του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα μετά το 89’.