Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έδειξε την ανωτερότητά του επί του Πανιωνίου (vid)

Έδειξε την ανωτερότητά του επί του Πανιωνίου (vid)
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 - 09:08

Σαν σήμερα, το 2005, ο Ολυμπιακός επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 5-0 επί του Πανιωνίου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο επικράτησαν εύκολα, προσφέροντας γκολ και θέαμα σε όσους ΓΑΥΡΟΥΣ είχαν βρεθεί στις εξέδρες του Ναού.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 25’ ο Καφές έπειτα από ωραία συνεργασία των Ταραλίδη, Μπαμπαγκίντα και του Έλληνα μέσου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 47’, ο Ιεροκλής Στολτίδης έκανε το 2-0 με κοντινή κεφαλιά.

Ο Κωστούλας στο 55’ με τον ίδιο τρόπο έγραψε το 3-0, ενώ 3 λεπτά αργότερα έγινε το 4-0 με ωραίο πλασέ του Ταραλίδη μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

Το σκορ έκλεισε ο Αρούνα Μπαμπαγκίντα με πλασέ στο 67 και έγινε ο 5ος διαφορετικός σκόρερ των Πειραιωτών σε αυτό το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Ασύλληπτος Ολυμπιακός!

Ασύλληπτος Ολυμπιακός!

Σαν σήμερα το 1960, η ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟ στον επαναληπτικό τελικό και κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας.

Το λιμάνι είναι βαθύ…. (vid)

Το λιμάνι είναι βαθύ…. (vid)

Σαν σήμερα, πριν από 10 χρόνια, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και επικράτησε εύκολα με 2-0.

Εύκολη νίκη επί του ΑΣ Πατρών

Εύκολη νίκη επί του ΑΣ Πατρών

Σαν σήμερα, το 1993, ο Ολυμπιακός επικράτησε των Πατρινών με 4-1 στην 2η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.