Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γονάτισε» και την Πόρτο (vid)

«Γονάτισε» και την Πόρτο (vid)
Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016 - 08:47

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σαν σήμερα, το 1999, την Πόρτο στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και κατάφερε να πάρει τη νίκη, ενώ προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαφώς καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί νωρίτερα, όμως στο κατάφεραν στο 56’ με σκόρερ τον Στέλιο Γιαννακόπουλο έπειτα από σουτ που επιχείρησε, με την μπάλα να κοντράρει και να κρεμάει τον Ιλάριο.

Οι ΓΑΥΡΟΙ που είχαν βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν για άλλη μία φορά φανταστικοί και βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα τους να φτάσει σε ακόμα μία σπουδαία νίκη.

Διαβάστε επίσης

Αυτά τα κάνει ο Τζιοβάνι... (vid)

Αυτά τα κάνει ο Τζιοβάνι... (vid)

Σαν σήμερα το 2003, ο Ολυμπιακός ξέσκισε το... σαράι της Γαλατά, συντρίβοντάς τη με 3-0, με τον Βραζιλιάνο να βάζει ένα αποθεωτικό γκολ.

«Λύγισε» και την Μονπελιέ

«Λύγισε» και την Μονπελιέ

Σαν σήμερα, πριν από 4 χρόνια, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της γαλλικής ομάδας, με 3-1 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«Ξέρανε» τις βαζέλες (vid)

«Ξέρανε» τις βαζέλες (vid)

Σαν σήμερα, το 2013, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟ, μέσα στη Λεωφόρο, χάρη σε τέρμα του Μήτρογλου στο 90’ που άφησε... ξερούς τους γηπεδούχους στην εξέδρα.