Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Λύγισε» και την Μονπελιέ

«Λύγισε» και την Μονπελιέ
Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016 - 09:52

Σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4’, με τον Μασάντο και αφού η μπάλα είχε προσκρούσει πρώτα στο κάθετο δοκάρι από πλασέ του Μήτρογλου.

Οι Γάλλοι παρά τις ευκαιρίες που έχασε ο Θρύλος, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπελχαντά στο 69’, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Οι Πειραιώτες έδειξαν για ακόμη μία φορά τη δυναμική τους μέσα στον Ναό και αφού προηγήθηκαν για δεύτερη φορά στο ματς, με ωραίο γυριστό από τον Γκρέκο στο 80’, κατάφεραν να κάνουν και το 3-1 στο 82’ με τον Κώστα Μήτρογλου.

Διαβάστε επίσης

Άντζας και… τέλος

Άντζας και… τέλος

Σαν σήμερα, το 2001, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Αγίου Νικολάου για την 6η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας, με γκολ του Έλληνα αμυντικού.

Πεντάρα στο ρελαντί (vid)

Πεντάρα στο ρελαντί (vid)

Σαν σήμερα το 2014, ένας καταιγιστικός Ολυμπιακός διέσυρε με 5-1 τον Πανθρακικό στον Ναό και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτά τα κάνει ο Τζιοβάνι... (vid)

Αυτά τα κάνει ο Τζιοβάνι... (vid)

Σαν σήμερα το 2003, ο Ολυμπιακός ξέσκισε το... σαράι της Γαλατά, συντρίβοντάς τη με 3-0, με τον Βραζιλιάνο να βάζει ένα αποθεωτικό γκολ.

«Γονάτισε» και την Πόρτο (vid)

«Γονάτισε» και την Πόρτο (vid)

Σαν σήμερα, το 1999, ο Ολυμπιακός νίκησε τους Πορτογάλους για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με σκόρερ τον Στέλιο Γιαννακόπουλο.