Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά τα κάνει ο Τζιοβάνι... (vid)

Αυτά τα κάνει ο Τζιοβάνι... (vid)
Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016 - 15:48

Στις 5 Νοεμβρίου 2003, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τη Γαλατά στη Ριζούπολη για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι Πειραιώτες έπαιζαν πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν.

Όλα αυτά έως εκείνο το βράδυ, ένα από τα πιο αποθεωτικά για την ομάδα του Ολυμπιακού, που ξέσκισε τους Τούρκους, τους έκανε οθωμανικό και τους έκλεισε το... σαράι. Με 3-0 κέρδισε ο Ολυμπιακός, που αν αξιοποιούσε και τις άλλες ευκαιρίες που δημιούργησε, το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι 6-0.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 6' με βολίδα του Μαυρογενίδη, ενώ το 2-0 ο Καστίγιο στο 34'. Το 3-0 έγινε από τον μεγάλο Τζιοβάνι στο 90ό λεπτό, αλλά όχι με έναν οποιονδήποτε τρόπο, αλλά με τον δικό του, τον μαγικό.

Δεν πλάσαρε, δεν τον πέρασε, τον ξέσκισε τον καημένο τον Μοντραγκόν, που είχε υποκριθεί πως τον χτύπησε ο Τζόλε λίγο πριν. Για αυτό τον έκανε μαριονέτα στο τέρμα ο Βραζιλιάνος.

Διαβάστε επίσης

«Λύγισε» και την Μονπελιέ

«Λύγισε» και την Μονπελιέ

Σαν σήμερα, πριν από 4 χρόνια, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της γαλλικής ομάδας, με 3-1 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Άντζας και… τέλος

Άντζας και… τέλος

Σαν σήμερα, το 2001, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Αγίου Νικολάου για την 6η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας, με γκολ του Έλληνα αμυντικού.

«Γονάτισε» και την Πόρτο (vid)

«Γονάτισε» και την Πόρτο (vid)

Σαν σήμερα, το 1999, ο Ολυμπιακός νίκησε τους Πορτογάλους για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με σκόρερ τον Στέλιο Γιαννακόπουλο.

«Ξέρανε» τις βαζέλες (vid)

«Ξέρανε» τις βαζέλες (vid)

Σαν σήμερα, το 2013, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟ, μέσα στη Λεωφόρο, χάρη σε τέρμα του Μήτρογλου στο 90’ που άφησε... ξερούς τους γηπεδούχους στην εξέδρα.