Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, αλήτη, τους έκλεισες το σπίτι (vid)

Θρύλε, αλήτη, τους έκλεισες το σπίτι (vid)
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 - 09:48

Σαν σήμερα το 2012, ο Ολυμπιακός κοντραρίστηκε με την ομάδα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη 10η αγωνιστική της Superleague. Οι Πειραιώτες έπαιρναν πρωτάθλημα εκείνη την περίοδο, οι άλλοι θα υποβιβάζονταν και ως εκ τούτου, δεν υπήρχε καμία περίπτωση παραπατήματος.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έκανε παρέλαση από το ΟΑΚΑ και συνέτριψε την αντίπαλό του με 4-0. Θρύλε, αλήτη, τους έκλεισες το σπίτι. Τεσσάρα για τον Ολυμπιακό, που με τους Αμπντούν (23'), Μήτρογλου (57', 88') και Φουστέρ (85'), διέσυραν την ΑΕΚ και την έκαναν να σκεφτεί πολύ αν θα αντιτιθόταν ξανά στον αυτοκράτορα της Ελλάδας.

Για αυτό υποβιβάστηκε και έκανε να συναντήσει τον Ολυμπιακό δύο χρόνια στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Σαν σήμερα το φιλικό με τ' αδέρφια μας (vid)

Σαν σήμερα το φιλικό με τ' αδέρφια μας (vid)

Σαν σήμερα το 1994, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Ήττα με 4-1, αλλά τα μηνύματα που εστάλησαν δεν είχαν μεγάλη σχέση με το ποδόσφαιρο.

Δε σταματάνε τα γλέντια (vid)

Δε σταματάνε τα γλέντια (vid)

Σαν σήμερα, το 2013, ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμη μία μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη, αυτή τη φορά επί του ΠΑΟΚ, με 4-0 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πεντάρα στο ρελαντί (vid)

Πεντάρα στο ρελαντί (vid)

Σαν σήμερα το 2014, ένας καταιγιστικός Ολυμπιακός διέσυρε με 5-1 τον Πανθρακικό στον Ναό και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.