Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πεντάρα στο ρελαντί (vid)

Πεντάρα στο ρελαντί (vid)
Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016 - 08:59

Σαν σήμερα το 2014, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Πανθρακικό στον Ναό στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες έκαναν ένα από τα καλύτερά τους παιχνίδια στη σεζόν και διέσυραν με 5-1 τους Βορειοελλαδίτες, οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν δεχτεί κι άλλα γκολ, αλλά ο Ολυμπιακός τους τη... χάρισε.

Το 1-0 έγινε στο 36' με τον Ντομίνγκες, ενώ στο 39' ο Μπουχαλάκης έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Αυλωνίτης άνοιξε κι άλλο τη διαφορά στο 67', ενώ το 3-1 έκανε ο Κάσες στο 79'.

Ο Θρύλος βέβαια δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έβαλε ακόμα δύο γκολ, το ένα με τον Διαμαντάκο στο 84ο και το άλλο με τον Μήτρογλου στο 90ό λεπτό, για να διαμορφωθεί το τελικό 5-1.

Διαβάστε επίσης

Δε σταματάνε τα γλέντια (vid)

Δε σταματάνε τα γλέντια (vid)

Σαν σήμερα, το 2013, ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμη μία μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη, αυτή τη φορά επί του ΠΑΟΚ, με 4-0 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Άντζας και… τέλος

Άντζας και… τέλος

Σαν σήμερα, το 2001, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Αγίου Νικολάου για την 6η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας, με γκολ του Έλληνα αμυντικού.

«Λύγισε» και την Μονπελιέ

«Λύγισε» και την Μονπελιέ

Σαν σήμερα, πριν από 4 χρόνια, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της γαλλικής ομάδας, με 3-1 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.