Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δε σταματάνε τα γλέντια (vid)

Δε σταματάνε τα γλέντια (vid)
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 - 08:55

Σαν σήμερα, πριν από 3 χρόνια, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά… χωρίς αντίπαλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ότι ήθελαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» υποδεχόμενοι τον ΠΑΟΚ, νικώντας τον με 4-0.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Κώστας Μήτρογλου στο 36’ και ενώ νωρίτερα οι Πειραιώτες είχαν απειλήσει άλλες δύο φορές με τον Έλληνα φορ και τον Κάμπελ. Από εκεί και πέρα, το γήπεδο άρχισε να γέρνει.

Στο 60’ ο Σαβιόλα ήταν αυτός που έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στον Θρύλο, μετά από τη φανταστική ενέργεια και το πείσμα του Ζόελ Κάμπελ, με την οποία χρεώθηκε και την 7η ασίστ του στο πρωτάθλημα.

Στο 74’ ο Φουστέρ έκανε το 3-0 με ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Χολέμπας.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τον Κάμπελ στο 80’, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος. Ένα γκολ που του δικαιούταν και με το παραπάνω ο Κοσταρικανός άσος βάσει της απόδοσής του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Σαν σήμερα το φιλικό με τ' αδέρφια μας (vid)

Σαν σήμερα το φιλικό με τ' αδέρφια μας (vid)

Σαν σήμερα το 1994, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Ήττα με 4-1, αλλά τα μηνύματα που εστάλησαν δεν είχαν μεγάλη σχέση με το ποδόσφαιρο.

Πεντάρα στο ρελαντί (vid)

Πεντάρα στο ρελαντί (vid)

Σαν σήμερα το 2014, ένας καταιγιστικός Ολυμπιακός διέσυρε με 5-1 τον Πανθρακικό στον Ναό και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Άντζας και… τέλος

Άντζας και… τέλος

Σαν σήμερα, το 2001, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Αγίου Νικολάου για την 6η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας, με γκολ του Έλληνα αμυντικού.