Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον… έλιωσε και στο νεόκτιστο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Τον… έλιωσε και στο νεόκτιστο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016 - 10:43

Σήμερα συμπληρώνονται 12 χρόνια από την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ στο νεόκτιστο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ένα ματς όπου ο Ναός… έβραζε και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μία μεγάλη νίκη επί των αιώνιων… πελατών τους.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό από το πρώτο λεπτό, με τους «πράσινους» να κάνουν αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα, όπως ήταν και αυτό του Γκούμα με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Τότε, έστησε τη μπάλα έξω από την περιοχή ο Ριβάλντο και με μία υπέροχη εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Χαλκιά και «έγραψε» το 1-0, με τον Ναό να παίρνει… φωτιά.

Η αναμέτρηση είχε αρκετά γρήγορο ρυθμό, με το σκορ όμως να παραμένει μέχρι το τέλος και με τον Γκονζάλες να δέχεται την κόκκινη κάρτα εξαιτίας ενός σκληρού, αντιαθλητικού μαρκαρίσματος.

Βλέπεται τους είχε πειράξει η νέα «φάπα».

Διαβάστε επίσης

Τρία ο Τζιοβάνι, πέντε στην Καλαμάτα (vid)

Τρία ο Τζιοβάνι, πέντε στην Καλαμάτα (vid)

Σαν σήμερα το 2000, η ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 5-2 της Καλαμάτας σε αγώνα για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Βραζιλιάνο άσο να σημειώνει τρία γκολ.

Με εμφάνιση και άνεση! (vid)

Με εμφάνιση και άνεση! (vid)

Σαν σήμερα, το 2007, ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από το Περιστέρι και τον Ατρόμητο, κερδίζοντας με 3-1, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.