Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανατροπή με πολλά κιλά... καρύδια (vid)

Ανατροπή με πολλά κιλά... καρύδια (vid)
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 - 08:45

Μεγάλη, αρσενική, ερυθρόλευκη, πειραιώτικη και καρυδάτη η, σαν σήμερα το 2006, εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αντιμετώπισε τον Άρη. Ο Άρης τότε είχε καλή ομάδα, πολύ καλή. Μην βλέπετε τώρα που ταλαιπωρείται στις κατώτερες κατηγορίες. Ακόμα έχει περισσότερα πρωταθλήματα από τον ΠΑΟΚ.

Τότε λοιπόν ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα γκολ του Κόκε στο 30ό και 44ο λεπτό. Ο Θρύλος, πάντως, με παικταράδες στη σύνθεσή του, όχι απλά μείωσε, όχι απλά ισοφάρισε, αλλά πήρε και τη νίκη κιόλας, με μια ανατροπή που δεν συμβαίνει συχνά.

Στο 61' ο Ριβάλντο μείωσε σε 2-1, στο 66' ο ίδιος ισοφάρισε σε 2-2, ενώ τους τίτλους τέλους στο παιχνίδι τους έβαλε ο Καστίγιο στο 81'.

Ανατροπή με πολλά κιλά... καρύδια.

Διαβάστε επίσης

Νίκη... τίτλου (vid)

Νίκη... τίτλου (vid)

Σαν σήμερα το 2005, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Ατρομήτου για το πρωτάθλημα, σημειώνοντας μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη.

Ωραία μπάλα από τον Θρύλο (vid)

Ωραία μπάλα από τον Θρύλο (vid)

Σαν σήμερα το 2005, ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 3-0 τον ΟΦΗ στον Ναό. Δεν του έβαλε πολλά γκολ, αλλά αγωνιστικά τον εξαφάνισε.

Στο χαλαρό... (vid)

Στο χαλαρό... (vid)

Σαν σήμερα το 2012, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Κέρκυρας σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.