Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ωραία μπάλα στον παλιό Ναό! (vid)

Ωραία μπάλα στον παλιό Ναό! (vid)
Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018 - 08:29

Σαν σήμερα το 1996, στον τελευταίο πέτρινο χρόνο του Ολυμπιακού, η ομάδα αντιμετώπισε στον παλιό Ναό τον Πανιώνιο. Παικταράδες είχε και τότε ο Ολυμπιακός, κι όμως, δεν μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα.

Το ματς με τον Πανιώνιο έγινε για τη 19η αγωνιστική και ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει εύκολα με 3-1, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Δύο γκολ έβαλε ο Ίβιτς στο 18ο και 38ο λεπτό και άλλο ένα ο Γιουσκόβιακ στο 55'.

Το γκολ του Τζούλη για τον Πανιώνιο στο 43' ήταν το τελευταίο του Πανιωνίου εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, καθώς το επόμενο σημειώθηκε μετά από... 1.001 αγωνιστικά λεπτά.

Διαβάστε επίσης

Η Τούμπα σίγησε (vid)

Η Τούμπα σίγησε (vid)

Σαν σήμερα το 2012, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και επικράτησε με 2-0 με τα γκολ των Μιραλάς και Αμπντούν.

Τον εξαφάνισε (vid)

Τον εξαφάνισε (vid)

Με το που έφευγε από το Ηράκλειο ο ΟΦΗ, δεν μπορούσε φυσικά να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, από τον οποίο έφαγε μια πεντάρα το 2001.

Πήρε τη νίκη με Νινιάδη (vid)

Πήρε τη νίκη με Νινιάδη (vid)

Σαν σήμερα το 1997, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του πάντα μαχητικού στην Κρήτη ΟΦΗ. Αυτός που τους τελείωσε, ήταν ο Νινιάδης.