Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς λόγια! (vid)

Χωρίς λόγια! (vid)
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 - 11:31

Έχοντας τερματίσει δεύτερος πίσω από την Παρί (1-4, 2-1) και μπροστά από τις Μπενφίκα (1-1, 1-0) και Άντερλεχτ (0-3, 3-1), ο Ολυμπιακός είχε προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League. Ο Μίτσελ έστηνε καταπληκτικά την ομάδα των αστέρων και η κλήρωση έφερε αντιμέτωπο έναν από τους θρύλους της Αγγλίας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Δεν βρισκόταν σε τόσο καλή κατάσταση, ο Θρύλος δεν παιζόταν από τη μεριά του και κάνοντας σαν σήμερα το 2014 ένα καταπληκτικό παιχνίδι, επικράτησε με 2-0 στον Ναό στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, βάζοντας σοβαρά θεμέλια πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με τον Ντομίνγκες, που έβαλε στο 38' το ποδαράκι του, ώστε να αλλάξει η πορεία της μπάλας και να ξεγελαστεί ο Ντε Χέα.

Και αν το πρώτο γκολ ήταν πονηρό, το δεύτερο ήταν άλλο τόσο τεχνικό. Με τον Κάμπελ να ξεκινάει από τα δεξιά, να «κόβει» προς τα μέσα και να σημειώνει ένα καταπληκτικό στο γκολ 55', κάνοντας το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Τι νύχτα κι αυτή...

Διαβάστε επίσης

Έτσι νικάει ο Πειραιάς (vid)

Έτσι νικάει ο Πειραιάς (vid)

Σαν σήμερα το 2005, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Σοσό, παίρνοντας την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου UEFA.

Έχανε... πάντα (vid)

Έχανε... πάντα (vid)

Σαν σήμερα το 2003, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, ένα ζευγάρι στο οποίο ο άσος είχε πάντα περισσότερες πιθανότητες να επαληθευτεί.