Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεσσάρα στους άντρες με τα πράσινα

Τεσσάρα στους άντρες με τα πράσινα
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 - 08:41

Σαν σήμερα το 1967, ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 τον ΠΑΟ στον Πειραιά, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο. Ο Ολυμπιακός έκανε τρομερά πράγματα σε εκείνο το παιχνίδι, έκανε ό,τι ήθελε και διέσυρε τους άντρες με τα πράσινα.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Βασιλείου στο 17', κάνοντας το 1-0, ενώ μετά ανέλαβε δράση ο μεγάλος τους εφιάλτης, ο Σιδέρης, που με τρία γκολ στο 21ο, 36ο και 62ο λεπτό, έκανε το 4-0, στέλνοντας τον ΠΑΟ από νωρίς σπιτάκι του.

Ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει κι άλλες σπουδαίες νίκες σαν σήμερα, αλλά προτιμήσαμε να γράψουμε για αυτή με τον ΠΑΟ τότε, που σήμερα την έχουν δει... άντρες, σύμφωνα με αυτά που γράφουν.

Για αυτό τους περιποιήθηκε έτσι τότε ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Με γκολάρα Μήτρογλου... 2-0 (vid)

Με γκολάρα Μήτρογλου... 2-0 (vid)

Σαν σήμερα το 2010, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στον Ναό, με το δεύτερο γκολ να είναι εξαίσιο και κοντά από το κέντρο.

Χωρίς λόγια! (vid)

Χωρίς λόγια! (vid)

Τι να γράψει και τι να πει κανείς για τη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σαν σήμερα το 2014. Ήταν για τη φάση των «16» του Champions League.

Έτσι νικάει ο Πειραιάς (vid)

Έτσι νικάει ο Πειραιάς (vid)

Σαν σήμερα το 2005, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Σοσό, παίρνοντας την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου UEFA.