Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνετος και ωραίος ο Θρύλος

Άνετος και ωραίος ο Θρύλος
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 - 08:39

Χωρίς να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε δυσκολία ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2002 επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα και με δύο τέρματα του Τζόρτζεβιτς και ένα με τον Οφορίκουε πήραν μία άνετη νίκη, η οποία μάλιστα θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη σε εύρος αφού χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες.

Πιο συγκεκριμένα, τα γκολ για τον Θρύλο πέτυχαν οι Τζόρτζεβιτς στο 12’ και στο 57’, ενώ το 2-0 είχε κάνει στο 42’ ο Αφρικανός φορ του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί, ότι την ίδια ημέρα η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος νικώντας στον τελικό με 10-9 την Βουλιαγμένη.

Διαβάστε επίσης

Τον κέρδισε, αλλά δεν τον «καθάρισε»

Τον κέρδισε, αλλά δεν τον «καθάρισε»

Σαν σήμερα το 2014 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να σφραγίσουν την πρόκριση.

Και κούπα και τρίποντο (vid)

Και κούπα και τρίποντο (vid)

Σαν σήμερα το 2014 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Άρη για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ η γυναικεία ομάδα βόλεϊ των «ερυθρόλευκων» σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδος.

Εύκολα τον Ιωνικό (vid)

Εύκολα τον Ιωνικό (vid)

Σαν σήμερα το 1998 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού για το ελληνικό πρωτάθλημα.