Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κούπες παντού!

Κούπες παντού!
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018 - 08:38

Οι κούπες είναι αμέτρητες για τον Ολυμπιακό. Σαν σήμερα το 2012 ο Θρύλος κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος μετά το έπος της Κωνσταντινούπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 82-76 του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό του πρωταθλήματος, με έναν διαστημικό Σπανούλη για ακόμη μία φορά να κάνει τη διαφορά και να οδηγεί τον Θρύλο στο 3-2 και στον τίτλο.

Οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί στο τελευταίο ματς έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ και με συνεχόμενα τρίποντα του Σπανούλη πήραν προβάδισμα το οποίο δεν έχασαν μέχρι το τέλος, παρά τα λάθη που έγιναν στο τέλος με αποτέλεσμα να μειώσει ο ΠΑΟ για το τελικό 82-76.

Την ίδια ημέρα το 2015 η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε με 10-6 του Παναθηναϊκού και κατέκτησε ακόμη έναν τίτλο του πρωταθλήματος.

Η Αυτοκρατορία του Θρύλου συνεχίστηκε για ακόμη μία σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» να επιβάλλονται ξανά του ΠΑΟ στους τελικούς και να προσθέτουν ακόμη μία κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Τεράστιο διπλό και κούπα!

Τεράστιο διπλό και κούπα!

Σαν σήμερα το 1973 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Ομόνοιας Λευκωσίας και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το 20ό, το 1975! (vid)

Το 20ό, το 1975! (vid)

Σαν σήμερα ο Ολυμπιακός κατακτούσε ένα ακόμα πρωτάθλημα μετά τη νίκη κόντρα στη Λάρισα.