Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο αρχηγός στο Λιμάνι του!

Ο αρχηγός στο Λιμάνι του!
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 - 07:46

Υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες που δεν μπορούν να ξεχαστούν. Μία τέτοια είναι η σημερινή (11/07), μία ημέρα, όπου σηματοδότησε την αλλαγή όχι μόνο της ιστορίας του Ολυμπιακού, αλλά και ολόκληρου του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Σαν σήμερα, λοιπόν, το 2010, 8 χρόνια πριν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έκαναν το «μπαμ» φέρνοντας στον Πειραιά τον Βασίλη Σπανούλη, έναν από τους κορυφαίους αθλητές εκείνης της εποχής, όπου ήρθε στον Θρύλο για να γίνει αμέσως ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.

Ο αρχηγός έπιασε στο Λιμάνι του και αμέσως όλοι κατάλαβαν όταν είπε το «ναι» στον Θρύλο ότι κάτι πολύ μεγάλο έχει αρχίσει να δημιουργείται. Ο ηγέτης των Πειραιωτών οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» ξανά στην κορυφή, εκεί δηλαδή που ανήκουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λαρισαίος γκαρντ έχει πανηγυρίσει μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό, 2 Euroleague το 2012 και το 2013, σε ένα ιστορικό back to back, καθώς και τις κατακτήσεις 3 πρωταθλημάτων Ελλάδος, το 2012, το 2015 και το 2016, 1 Κύπελλο Ελλάδος το 2011, καθώς και το Διηπειρωτικό το 2013.

Πολύ μεγάλη ημέρα η σημερινή, λοιπόν, για όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, αλλά και για τους αντιπάλους του, οι οποίοι δεν μπορούν να ξεχάσουν με τίποτα και εκείνοι αυτή την ημέρα.

Διαβάστε επίσης

Νταμπλ για τον Θρύλο

Νταμπλ για τον Θρύλο

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 1976 επικράτησε με 81-69 της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και κατέκτησε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του στο μπάσκετ.

Μόνο με στρίψιμο δεκάρας...

Μόνο με στρίψιμο δεκάρας...

Σαν σήμερα το 1969 κρίθηκε ο πιο άδικος τίτλος στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με τον Ολυμπιακό να χάνει από στρίψιμο νομίσματος το τρόπαιο από τον ΠΑΟ.