Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δική του η ματσάρα στη Νέα Σμύρνη (video)

Δική του η ματσάρα στη Νέα Σμύρνη (video)
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 - 09:45

Τη νίκη του Ολυμπιακού με 4-3 επί του Πανιωνίου, στη Νέα Σμύρνη, έχουμε σαν σήμερα το 2017. Ήταν παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Super League και ένα ματς που έμοιαζε εύκολο, οι «ερυθρόλευκοι» το έκαναν δύσκολο. Αλλά το πήραν στο φινάλε.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Στο 3’ με το γκολ του Σπιριντόνοβιτς, για την ακρίβεια. Όμως, η απάντηση ήταν άμεση.

Για την ακρίβεια, μέχρι να «φύγει» το ημίχρονο, ο Ολυμπιακός όχι μόνο είχε ισοφαρίσει αλλά φρόντισε να προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά! Ο Σισέ στο 19’ έκανε το 1-1, με τον Ανσαριφάρντ στο 37’ και στο 45’ να «γράφει» το 3-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

Στο τέλος, όμως, υπήρξε χαλάρωση, με αποτέλεσμα να γίνει το 3-3 με γκολ από τον Μασούντ με πέναλτι στο 83’ και από τον Ντουρμισάι στο 84’. Ο Ολυμπιακός, όμως, πήρε τη νίκη με 4-3 με το πέναλτι που κέρδισε ο Φορτούνης και εκτέλεσε ο ίδιος στο 87’.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Προτό, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε (63’ Ταχτσίδης), Πάρντο, Φορτούνης (88’ Μποτία), Σεμπά, Ανσαριφάρντ (75’ Τζούρτζεβιτς).

Διαβάστε επίσης