Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μαγεία» από Τζιοβάνι!

«Μαγεία» από Τζιοβάνι!
Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 - 14:58

Σαν σήμερα το 2001, το 5-4 του Ολυμπιακού επί του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδος, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια που έχουν γίνει ποτέ σε ελληνικό γήπεδο. Φυσικά, όποιος θυμάται αυτό το παιχνίδι, του έρχεται κατευθείαν στο μυαλό ο Τζιοβάνι και η γκολάρα που είχε πετύχει!

Ο Βραζιλιάνος «μάγος» πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ από τη σέντρα στο 56’ και στο 93’ κάνει ένα σόλο, για να του δώσει τα συγχαρητήριά του ο προπονητής του «γηραιού», Άγγελος Αναστασιάδης. Ο Ηρακλής έχει δύο φορές σκορ πρόκρισης, στο 37’, με τη βολίδα του Μιχάλη Κωνσταντίνου από εκτέλεση φάουλ, που κάνει το σκορ 1-2 και στο 76’, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του, που δίνει στον Ηρακλή το προβάδισμα, 3-4.

Ο Θρύλος ισοφαρίζει τρεις φορές: στο 11’ ο Τζόρτζεβιτς ρεφάρει το γκολ του Χατζί από το 1’, στο 52’ ο Ζε Ελίας κάνει το 2-2, ενώ στο 80’ ο Λάμπρος Χούτος επιστρέφει τους σφυγμούς στους «ερυθρόλευκους» με το 4-4. Το γκολ του Γκοΐκοβιτς στο 61’ φέρνει το παιχνίδι στο 3-3.

Διαβάστε επίσης

Στα ΤΕΣΣΕΡΑ ο βάζελος!

Στα ΤΕΣΣΕΡΑ ο βάζελος!

Χοντρό χουνέρι του Θρύλου σαν σήμερα, με τον Αναστόπουλο να τους βάζει τρία και ο Κουσουλάκης ένα.

Πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επτάρα στον... Βόλο

Επτάρα στον... Βόλο

Ο Θρύλος κέρδισε σαν σήμερα με 7-2 τον Ολυμπιακό Βόλου, η οποία είναι μια από τις ευρύτερες νίκες.