Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θετικές εμφανίσεις και προκρίσεις!

Θετικές εμφανίσεις και προκρίσεις!
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 - 14:52

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου, διεξήχθη στο ΣΕΦ η προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παγκορασίδων, όπου οι μικροί αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας του Θρύλου, εξασφάλισαν τις προκρίσεις στην τελική φάση. Η Ακαδημία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης συμμετείχε με τέσσερις αθλητές στην κατηγορία των Παμπαίδων και τέσσερις αθλήτριες στην κατηγορία των Παγκορασίδων. Την απευθείας πρόκριση στη τελική φάση των αγώνων που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 18-20 στην Πάτρα έχουν εξασφαλίσει οι Γιαννούτσος Σωκράτης, Μαλλιαρός Βαγγέλης και Παπαδημητρίου Μαλαματένια καθώς κατέχουν την 2η, 6η και 1η θέση στις κατηγορίες τους.

Αναλυτικά προκρίθηκαν:

Παμπαίδες

1. Σωκράτης Γιαννούτσος

2. Μαλλιαρός Βαγγέλης

3. Ζήσης Κωνσταντίνος

Παγκορασίδες

1. Μαλαματένια Παπαδημητρίου

2. Φωτιάδου Χρυσή

3. Χάλαρη Βασιλεία

4. Μαραμβελιωτάκη Ευαγγελία

5. Κουκουτού Ελένη

Οι επιτυχίες αυτές δείχνουν την συστηματική και αποτελεσματική δουλειά που πραγματοποιείται από τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Χριστοφοράκη, στις Ακαδημίες ώστε αυτοί οι αθλητές και οι αθλήτριες θα είναι οι αυριανοί πρωταθλητές Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Ελπιδοφόρος ο απολογισμός!

Ελπιδοφόρος ο απολογισμός!

Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν οι 8 αθλητές του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού που έλαβαν μέρος στο Κim e Liu.

Τρία μετάλλια στην πρεμιέρα του Kim e Liu

Τρία μετάλλια στην πρεμιέρα του Kim e Liu

Ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, στην πρεμιέρα του Kim e Liu που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια.