Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός στη συνάντηση των Βρυξελλών

Ο Ολυμπιακός στη συνάντηση των Βρυξελλών
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016 - 13:48

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλες μεταξύ 12 πολυαθλητικών συλλόγων της Ευρώπης που μετέχουν στο Sport&Support (του προγράμματος Erasmus+) έδωσε το παρών ο Ολυμπιακός, όπου εκπροσωπήθηκε από την Γενική Αρχηγό Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τον μάνατζερ του τμήματος Κολύμβησης Σπύρο Μπιτσάκη και την Μαρία Σπαλαράκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ο απολογισμός των δράσεων της σεζόν αλλά και ο προγραμματισμός για του χρόνου. Παράλληλα προβλήθηκαν και βίντεο με παρουσιάσεις των δράσεων.

Τον Ολυμπιακό, συνεχάρησαν άπαντες για την ξεχωριστή παρουσίαση και για τις πρωτοβουλίες που πήρε τη φετινή σεζόν. Ενδεικτική ήταν η ξεχωριστή αναφορά που έκανε ο υπεύθυνος του προγράμματος Federico Eichberg, (πρόεδρος και ιδρυτής της συγκεκριμένης δράσης) ο οποίος παρουσία όλων των εκπροσώπων των ομάδων τόνισε τα εξής:

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Όλες οι απαιτήσεις του project έχουν γίνει και έχουν υλοποιηθεί όπως πρέπει. Η ομάδα από τον Πειραιά αποτελεί έναν από τους καλύτερους συνεργάτες του προγράμματος και ένα ευρωπαϊκό πολυαθλητικό project χωρίς την συμμετοχή του Ολυμπιακού είναι σαν να γεννιέται ένα παιδί και να μην του δίνεις όνομα».

Διαβάστε επίσης

Θα... κοκκινίσει το Ρίο

Θα... κοκκινίσει το Ρίο

Στους 29 έφτασε ο αριθμός των αθλητών και προπονητών του Ολυμπιακού που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες!