Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θετικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό

Θετικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 - 20:17

Με τρεις νίκες και μόλις μία ήττα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την πρώτη ημέρα των πρωταθλημάτων της Α1 Εθνικής κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Τα «ερυθρόλευκα» τμήματα Ανδρών και Γυναικών ξεκίνησαν εντυπωσιακά και απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τεράστια νίκη πέτυχε η Γαλλίδα αθλήτρια του Ολυμπιακού, Οντρέ Ματενέ, η οποία παρότι το πρωί έχασε τον πατέρα της αγωνίστηκε κανονικά και μάλιστα νίκησε την Κατερινά Τολιού στην αναμέτρηση με τον Δ.Α.Ο. Ταύρου στην οποία ηττήθηκε ο Ολυμπιακός με 4-1. Μετά το τέλος του παιχνιδιού η Γαλλίδα, η οποία χθες ταξίδεψε για να έρθει να αγωνιστεί παρότι ο πατέρας της βρισκόταν στην εντατική, ξέσπασε σε κλάματα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα Ανδρών, στην οποία αγωνίστηκαν οι Παπαγεωργίου, Σγουρόπουλος και Σταματούρος, νίκησε με 4-0 τον Αρη Βούλας, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και της Ορεστιάδας. Στον αγώνα με την ομάδα της Θράκης αγωνίστηκαν οι Ρηνιώτης, Παπαγεωργίου και Σγουρόπουλος. Στο δεύτερο παιχνίδι τους οι Γυναίκες νίκησαν με 4-1 τον Φοίνικα Αγίας Σοφία.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

Στην Α1 ανδρών:

Κυριακή (25/9)

Α.Ο. Πεύκης-Ολυμπιακός (10:00)

Στην Α1 γυναικών:

Κυριακή (25/9)

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Πέρα Αθηνών (10:00)

Διαβάστε επίσης