Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Καραμαργιού!

Προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Καραμαργιού!
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 - 17:48

Με μια πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και καλές εμφανίσεις συνοδεύτηκε η παρουσία του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο Προκριματικό Παίδων–Κορασίδων, Νοτίου Ελλάδας που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Ο σύλλογος του Ολυμπιακού μετείχε με 7 αθλητές και η Αλίκη Καραμαργιού πανηγύρισε των πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με σπουδαία νίκη με 6-0 στην κατηγορία -44 Kg Κορασίδων.

Οι υπόλοιποι αθλητές του Ολυμπιακού που έλαβαν μέρος στους αγώνες ήταν οι εξής: Μπαλαγιάννης Γιάννης -61kg παίδων, Μπαλαγιάννης Δημήτρης -49kg παίδων, Γαϊτάνης Στάθης -57kg παίδων, Ζερβας Ευάγγελος -41kg παίδων, Μαμνιόγλου Δήμητρα -37kg κορασίδων, Βαρβαρίγγου Άννα -41kg κορασίδων.

Διαβάστε επίσης

Τα σάρωσε όλα ο Παγιαύλας

Τα σάρωσε όλα ο Παγιαύλας

Σαρωτικός ο Ισίδωρος Παγιαύλας, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τέσσερα χρυσά μετάλλια στους κολυμβητικούς αγώνες που έγιναν για το «1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΣΤΕΡΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ».

Η εκπομπή μεγάλη μου αγάπη (vid)

Η εκπομπή μεγάλη μου αγάπη (vid)

Και σήμερα η εκπομπή του Ερασιτέχνη «Μεγάλη μου Αγάπη» είχε ρεπορτάζ από όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού, ενώ φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις αρκετών ανθρώπων που συνεισφέρουν στον σύλλογο.