Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετάλλια για το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (pics)

Μετάλλια για το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (pics)
Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 - 16:02

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του τμήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα, το οποίο διοργάνωσε η ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν δύο χρυσά, τρία αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια. Συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Γιάννης Σγουρόπουλος στους Έφηβους και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις Κορασίδες, το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν ο Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους, η Ελισάβετ Τέρπου στις Νεανίδες και η Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου στις Κορασίδες. Τέλος, χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Αλκιβιάδης Σταματούρος στους Παίδες και η Γεωργία Χατζάκη στις Νεανίδες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολύ εμφανίσεις πραγματοποίησαν ο Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παίδες η Ελπίδα Οικονόμου στις Κορασίδες, κατακτώντας την έβδομη θέση, όπως επίσης και η Χρυσάνθη Κοντονικολή.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Έτοιμοι...

Έτοιμοι...

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Ανδρών-Γυναικών.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Στεφανίδη, «χάλκινη» η Παπαχρήστου

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Στεφανίδη, «χάλκινη» η Παπαχρήστου

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο για την Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ-Σπουδαία διάκριση και για την Βούλα Παπαχρήστου, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου.

Πρώτη θέση για τον Αγγελόπουλο

Πρώτη θέση για τον Αγγελόπουλο

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών του τμήματος Κωπηλασίας του Ολυμπιακού στον αγώνα αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στις 25-26 Φεβρουαρίου 2017.