Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλες διακρίσεις στο καγιάκ

Μεγάλες διακρίσεις στο καγιάκ
Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017 - 11:05

Ακόμα μια σπουδαία επιτυχία για τους αθλητές του Ολυμπιακού στο καγιάκ προστέθηκε στους αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας. Με 35 αθλητές συμμετοχή οι αθλητές του Θρύλου διακρίθηκαν στον Μαραθώνιο αγώνα των 5 ναυτικών Μιλίων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Χρυσά (2): Κ1 Εφήβων Μυτιλήνης, Κ2 Εφήβων Μυτιλήνης - Πρινέας Γ. Χρυσό

Ασημένια (2): Κ2 Εφήβων Φετζιάν - Πατέλης, Κ1 Παίδων Φετζιάν Άρης

Αργυρό (3): Κ1 Παίδων Πρινέας Γιώργος, Κ1 Κορασίδων Αρχαρίων Λαγάκου Ν.

Κ2 Παγκορασίδων, Νικόλ Φρακούλη, Ιζαμπέλα Μποτέτσι

Η προπονήτρια του τμήματος Βάλια Κόρμου δήλωσε: «Είναι ο πρώτος αγώνας για την φετινή αγωνιστική περίοδο και μπήκαμε με το δεξί. Οι αθλητές μου είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και φάνηκε από τον σημερινό Μαραθώνιο. Θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη συγκομιδή μεταλλίων εάν 7 αθλητές μας δεν είχαν ίωση».

Η αρχηγός αποστολής Χρυσούλα Φαράκου Χρυσούλα τόνισε: «Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας για το 2017, είμαστε η μεγαλύτερη αποστολή από τα συμμετέχοντα σωματεία. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν στον Μαραθώνιο».

Ο Έφορος του Τμήματος κος Τάσος Βουγίδης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στην προπονήτρια του τμήματός μας. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια και στο υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα. Το οποίο φέτος είναι πολύ μεγάλο και φτάνει μέχρι τον Δεκέμβριο».

Διαβάστε επίσης

Διέπρεψε ο Παγιαύλας (pics)

Διέπρεψε ο Παγιαύλας (pics)

Φοβερός και τρομερός ο αθλητής του Ολυμπιακού, ο οποίος μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του Irish Open Masters Championships 2017.

Το σήκωσε ο Ρηνιώτης (pics)

Το σήκωσε ο Ρηνιώτης (pics)

Εντυπωσιακή ήταν για μια ακόμα φορά η παρουσία του Ολυμπιακού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ που έγινε στο ΣΕΦ.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Στεφανίδη, «χάλκινη» η Παπαχρήστου

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Στεφανίδη, «χάλκινη» η Παπαχρήστου

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο για την Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ-Σπουδαία διάκριση και για την Βούλα Παπαχρήστου, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου.

Έτοιμοι...

Έτοιμοι...

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Ανδρών-Γυναικών.