Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεύτερος κορυφαίος κολυμβητής για το 2016 ο Σπύρος Γιαννιώτης

Δεύτερος κορυφαίος κολυμβητής για το 2016 ο Σπύρος Γιαννιώτης
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 - 10:26

Τη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία της LEN για τους κορυφαίους του 2016, στην ανοιχτή θάλασσα βρέθηκε ο ασημένιος κολυμβητής του Ρίο Ντε Τζανέιρο και πρώην αθλητής του Ολυμπιακού, Σπύρος Γιαννιώτης, πίσω από τον Ολλανδό χρυσό Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή Ευρώπης στα 10 χιλιόμετρα Φέρι Βέρτμαν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που κατάφερε να κατακτήσει το μοναδικό μετάλλιο που του έλειπε από την τεράστια συλλογή του, στους περασμένους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας, στον τελευταίο μάλιστα αγώνα της τεράστια καριέρας του, γνωρίζει ακόμα μια τιμητική διάκριση για τα όσα πέτυχε μέσα στο περασμένο έτος.

Όσον αφορά τώρα την κατηγορία των γυναικών, πρώτη αναδείχθηκε η Σάρον Φαν Ρούβενταλ, επίσης χρυσή Ολυμπιονίκης από την Ολλανδία.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, αναδείχθηκε δεύτερος με ποσοστό 10%, ενώ ο Ολλανδός Φέρι Βέρτμαν, που πήρε την πρώτη θέση, συγκέντρωσε το ποσοστό της τάξης του 80%.

Διαβάστε επίσης

Στην Εθνική έξι αθλητές

Στην Εθνική έξι αθλητές

Εξι νέοι αθλητές του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ολυμπιακού θα συμμετάσχουν στις δοκιμασίες 8-9/4 που θα διεξαχθούν στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Το σηκώνει ξανά!

Το σηκώνει ξανά!

Το Σαββατο η ανδρική ομάδα του Πινγκ Πονγκ στέφεται ξανά πρωταθλήτρια, ενώ την Κυριακή με νίκη κόντρα στον Ηρακλή κατακτάει το πρωτάθλημα αήττητη!