Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σπύρος Γιαννιώτης» το κολυμβητήριο της Κέρκυρας

«Σπύρος Γιαννιώτης» το κολυμβητήριο της Κέρκυρας
Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 - 22:01

Σε μια τελετή με πολλές στιγμές συγκίνησης, το κολυμβητήριο της Κέρκυρας, πήρε και επισήμως το όνομα του Αργυρού Ολυμπιονίκη στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης και μεγάλου κολυμβητή ο οποίος φόρεσε για αρκετά χρόνια το σκουφάκι του Ολυμπιακού, Σπύρου Γιαννιώτη. Μαζί με τον Έλληνα υπερπρωταθλητή τιμήθηκε και η αθλήτρια, Ελένη Δόικα, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο ίδιος σε τοποθέτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ευχαρίστησε άπαντες για αυτήν την τιμή, θυμήθηκε πως ήταν να πηγαίνει πάνω κάτω στην συγκεκριμένη πισίνα, όταν είναι πιτσιρικάς, ενώ τόνισε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι κάποια μέρα θα ζούσε το συγκεκριμένο γεγονός.

«Από χθες το κολυμβητήριο της Κέρκυρας θα έχει το όνομα μου. Ακόμα θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια στην πισίνα αυτη να πηγαίνω πάνω κάτω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ τότε ότι μια μέρα θα το ζήσω αυτό. Μεγάλη τιμή και συγκίνηση. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Διαβάστε επίσης

Σπουδαία πρόκριση για τον Τσανικίδη!

Σπουδαία πρόκριση για τον Τσανικίδη!

Ο «ερυθρόλευκος» πυγμάχος νίκησε με 5-0 τον Τσέχο Τσαντλέκ και προκρίθηκε στους «16» του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας που διεξάγεται στην Ουκρανία