Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διάκριση για τη Φραγκίσκη Μοσχάκη (pic)

Διάκριση για τη Φραγκίσκη Μοσχάκη (pic)
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 - 14:45

Άλλη μια μεγάλη διάκριση κατέγραψε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στους αγώνες που διοργάνωσε η HSSA στην Σύρο. Η 14χρονη Πρωταθλήτρια του τμήματος SUP του Κανόε Καγιάκ, κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία Γυναικών στα 15000μ. Οι αγώνες ήταν εξαιρετικοί από κάθε άποψη τόσο σε επίπεδο διοργάνωσης όσο και σε αγωνιστικό.

Ο έφορος των Ναυταθλητικών Τάσος Βουγίδης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Η Φραγκίσκη είναι η καλύτερη αθλήτρια που έχει αναδείξει ποτέ οργανωμένο σωματείο όπως είναι ο Ολυμπιακός, καλλιεργούμε το συγκεκριμένο άθλημα τα τελευταία επτά χρόνια. Η συστηματική δουλειά που κάνουμε φέρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα».



Από την πλευρά της η νεαρή αθλήτρια δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ γιατί αγωνίζομαι σε μια κατηγορία δύσκολη για μένα, αλλά και σε πολύ μεγάλη απόσταση, ευχαριστώ τον έφορο και προπονητή μου κ. Βουγίδη για τις πολύτιμες συμβουλές που μου δίνει, στόχος μου είναι του χρόνου να καταφέρω να συμμετέχω σε αγώνες στο εξωτερικό με την Εθνική Ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Δύο χάλκινα ο Κατραούρας

Δύο χάλκινα ο Κατραούρας

Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε στους παγκόσμιους αγώνες άθλησης ο αθλητής του συλλόγου του Ολυμπιακού.

Mε 40 αθλητές

Mε 40 αθλητές

Η αγωνιστική ομάδα του Ολυμπιακού θα λάβει μέρος με 40 αθλητές και αθλήτριες στο Εθνικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, που θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. στις 23-25/6/2017.

Κρίθηκε στις λεπτομέρειες

Κρίθηκε στις λεπτομέρειες

Ηττα για τον Τσανικίδη από τον Μπαράου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας που διεξάγεται στην Ουκρανία.