Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η απονομή του χρυσού στη Στεφανίδη (vids)

Η απονομή του χρυσού στη Στεφανίδη (vids)
Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017 - 20:43

Η Κατερίνα Στεφανίδη, από το βράδυ της Κυριακής, είναι και επίσημα η νέα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, μετά την εντυπωσιακή της νίκη στον τελικό του αγωνίσματος, στη διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η ελληνίδα πρωταθλήτρια, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, μιας και πραγματοποιήθηκε η απονομή του αγωνίσματος.

Να θυμίσουμε ότι το «χρυσό» κορίτσι της Ελλάδας, κατέκτησε την κορυφή, με επίδοση 4,91μ.

Αυτό είναι το πρώτο χρυσό της χώρας μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά από 14 ολόκληρα χρόνια και την τρομερή επιτυχία της Μιρέλας Μανιάνι στο Παρίσι στο αγώνισμα του Ακοντισμού.

Πλέον, επισημοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ότι από αυτή τη στιγμή και τουλάχιστον μέχρι του χρόνου που είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Κατερίνα Στεφανίδη, είναι εν ενεργεία, χρυσή Ολυμπιονίκης, Πρωταθλήτρια Κόσμου στον ανοιχτό στίβο (πλέον βάζει πλώρη για το χρυσό και στον κλειστό, όπως άλλωστε δήλωσε και η ίδια) και πρωταθλήτρια Ευρώπης, τόσο στον ανοιχτό όσο και στον κλειστό στίβο.

Με την χαρά της να είναι έκδηλη σε όλη τη διαδικασία, η Κατερίνα Στεφανίδη, ανάγκασε για μια ακόμα φορά, όλο τον κόσμο να ακούσει τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο, χάρη στις προσπάθειές της.

Δείτε τη στιγμή της απονομής της Κατερίνας Στεφανίδη:

Και εδώ θυμηθείτε τα άλματα που της χάρισαν το χρυσό μετάλλιο, αλλά και τις δηλώσεις της αμέσως μετά την πρωτιά της:

Διαβάστε επίσης

«Μπράβο Κατερίνα» (pic)

«Μπράβο Κατερίνα» (pic)

Ο Σπύρος Γιαννιώτης έδωσε συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ (vid)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ (vid)

Απλά ανίκητη. Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε γιατί είναι η κορυφαία αθλήτρια της χώρας, κατακτώντας ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Λονδίνου.