Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλ αγώνες και αυτό το Σαββατοκύριακο (pic)

Φουλ αγώνες και αυτό το Σαββατοκύριακο (pic)
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 - 20:45

Στη… μάχη ρίχνονται οι ομάδες του Ερασιτέχνη, με τον αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00, ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την 5η αγωνιστική της Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να φύγουν με το διπλό από τη συμπρωτεύουσα και να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα χάντμπολ στις 18:00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αερωπό Εδεσσας, ενώ στις 15:30 η ανδρική ομάδα πόλο θα αντιμετωπίσει στον Ν.Ο Χανιών. Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει με τον αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ κόντρα στον Πορφύρα (28:00). Οσον αφορά στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ, οι «ερυθρόλευκες» της Ελένης Καπογιάννη θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 14:00 τον Φάρο στο Κερατσίνι για την 6η αγωνιστική της Α1.

Δείτε την ανάρτηση του Ερασιτέχνη:

Διαβάστε επίσης

«Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»

«Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για την παρουσία των ΓΑΥΡΩΝ στο γήπεδο της Εδεσσας και τη στήριξή τους στον αγώνα με τον Αερωπό.

«Μας έδωσαν ώθηση»

«Μας έδωσαν ώθηση»

Ο Δημήτρης Τζηράς υποκλίθηκε στους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά τους στήριξαν κόντρα τον Αερωπό και τους βοήθησαν να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη.

Τουρκοφάγος!

Τουρκοφάγος!

Καρφώματα στους Τούρκους σε μπάσκετ και βόλεϊ, με τα τμήματα του Ερασιτέχνη να κερδίζουν χθες την Μπεσίκτας και την Ινεγκόλ αντίστοιχα.