Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος διαφημίζει όλη την Ελλάδα

Ο Θρύλος διαφημίζει όλη την Ελλάδα
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 - 14:53

Ευρωπαϊκές μονομαχίες περιλαμβάνει το... μενού του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ. Ο πειραϊκός σύλλογος, διαγωνίζεται σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πραγματικά μόνο αυτός ο σύλλογος κάνει τόσα πολλά. Διεκδικεί τίτλους, προκρίσεις, νίκες και δόξα, όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν παίζει με τη Σπόρτινγκ απόψε για το Champions League. Θέλει τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της Ευρώπης. Από εκεί και πέρα, την Πέμπτη παίζει με την Αρμάνι στην Ιταλία για την Ευρωλίγκα. Εκεί όπου η ομάδα θέλει τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να μείνει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Εν συνεχεία, ο Θρύλος παίζει με την Μπεσίκτας για το μπάσκετ γυναικών απόψε στη Γλυφάδα. Μια τρομερή ομάδα, υποδέχεται τις Τουρκάλες και με νίκη καταφέρνει να περάσει στην επόμενη φάση του Eurocup.

Υπάρχει βέβαια και η αναμέτρηση με την Ινεγκόλ στο βόλεϊ ανδρών. Και αυτό το τμήμα έχει ευρωπαϊκή μάχη. Το ματς γίνεται απόψε στην Τουρκία και οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη απέναντι στους γείτονες για να κάνουν βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Θρύλος παντού. Ο Ολυμπιακός διαφημίζει σε όλη την Ευρώπη την Ελλάδα. Μόνο αυτός. Ο Ολυμπιακός είναι παντού. Στην Πορτογαλία, στην Ιταλία, στην Τουρκία.

Παντού και μόνο Ολυμπιακός! Αυτός κάνει γνωστή τη χώρα σε όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Τουρκοφάγος!

Τουρκοφάγος!

Καρφώματα στους Τούρκους σε μπάσκετ και βόλεϊ, με τα τμήματα του Ερασιτέχνη να κερδίζουν χθες την Μπεσίκτας και την Ινεγκόλ αντίστοιχα.