Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Φίλιππο για την επέκταση του σερί

Με Φίλιππο για την επέκταση του σερί
Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 - 11:42

Ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ και ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κυριακή στις 16:00 τον Φίλιππο Βέροιας. Ο Θρύλος είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να φτάσει στην επιτυχία, παίζοντας ωραίο χάντμπολ, όπως το συνηθίζει, άλλωστε.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, μίλησε στο osfp.gr σχετικά με τον αγώνα και είπε. «Παίζουμε με μια ομάδα ιστορική, η οποία σίγουρα θα έρθει χωρίς ιδιαίτερο άγχος και θα κάνει το παιχνίδι της. Αν δούμε τα αποτελέσματα έχει χάσει τέσσερα παιχνίδια στο τελευταίο λεπτό. Η θέση της είναι πλασματική. Θα είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε παίξει στο Ρέντη και θέλουμε να μείνουμε σε ψηλά αγωνιστικά στάνταρ και για τα ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Ο κόσμος πάντα μας δίνει ώθηση και τον θέλουμε στο πλευρό μας».

Στην αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube.

Διαβάστε επίσης

«Είχαμε τη δύναμη να γυρίσουμε το ματς»

«Είχαμε τη δύναμη να γυρίσουμε το ματς»

Ο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, Δημήτρης Τζηράς, στις δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε ότι το μοναδικό πράγμα που κρατάει ο Ολυμπιακός είναι η νίκη.

«Μπήκα δυνατά από την αρχή»

«Μπήκα δυνατά από την αρχή»

Την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του είχε ο Γιάννης Σγουρόπουλος, κόντρα στον Σνεχίτ Σουραβατζούλα, όπου προκρίθηκε στους «32» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων.