Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη»

«Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη»
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - 22:31

Στο γεγονός ότι η άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή στην αναμέτρηση κόντρα στο Δούκα, ήταν το κλειδί έτσι ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν μια ακόμα νίκη και να ολοκληρώσουν αήττητοι τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ήταν στις δηλώσεις του μετά το ματς στο Δαϊς, ο Πέτρος Κανδύλας.

Ο άσος του Θρύλου, ανέφερε επίσης ότι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, μιας και όλη η ομάδα ήθελε να κλείσει τη χρονιά σαν πρωταθλήτρια χειμώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη και σαν πρωταθλητές χειμώνα. Βρήκαμε τα πατήματα μας και φτάσαμε σε μια σχετικά εύκολη επικράτηση. Κλειδί για το αποτέλεσμα ήταν η άμυνα μας.

Ο 1ος γύρος έκλεισε καλά για εμάς καθώς περάσαμε από όλες τις έδρες. Είχαμε την ατυχία στην κλήρωση να έχουμε όλα τα ντέρμπι εκτός αλλά τελικά αυτό αποδείχτηκε καλό για εμάς και χάσαμε μόνο ένα βαθμό. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα συνεχίσουμε το ίδιο σοβαρά και δυνατά».

Διαβάστε επίσης

Δεν συνέβη το παραμικρό

Δεν συνέβη το παραμικρό

Δεν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έγιναν επεισόδια στην Λεωφόρο Πεντέλης ανάμεσα στους ΓΑΥΡΟΥΣ και την Αστυνομία. Τι πραγματικά έγινε στα Βριλήσσια.

Οι μεταγραφές του στίβου

Οι μεταγραφές του στίβου

Επικυρώθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ οι μεταγραφές της φετινής περιόδου, ύστερα από την σχετική επεξεργασία από την αρμόδια επιτροπή μεταγραφών.

8ος στο Ευρωπαϊκό ο Χρήστου

8ος στο Ευρωπαϊκό ο Χρήστου

Σπουδαία επίδοση από τον πρωταθλητή του Ολυμπιακού, ο οποίος έσπασε τρεις φορές το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ.

«Από τα καλύτερα παιχνίδια μας μέχρι τώρα»

«Από τα καλύτερα παιχνίδια μας μέχρι τώρα»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στο Δούκα, τόνισε ότι ναι μεν δεν είναι λίγο αυτό που έχει κάνει η ομάδα του στο τέλος του πρώτου γύρου, αλλά και τίποτα για την υπόθεση τίτλος.