Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

8ος στο Ευρωπαϊκό ο Χρήστου

8ος στο Ευρωπαϊκό ο Χρήστου
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - 21:02

Την 8η θέση στα 100μ. ύπτιο στο 19ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης 25αρας πισίνας που διεξάγεται στην Κοπεγχάγη κατέλαβε ο Απόστολος Χρήστου.

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση και έσπασε τρεις φορές το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ. Ο Απόστολος Χρήστου είχε 52.07 από το 2016, στα προκριματικά του 19ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης 25αρας πισίνας κολύμπησε σε 50.99 μπαίνοντας στην 16άδα.

Ο 21χρονος κολυμβητής, πραγματοποιώντας τρομερή κούρσα στα ημιτελικά έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ και προκρίθηκε στον τελικό κάνοντας 50.67. Εκεί ολοκλήρωσε την καταπληκτική παρουσία του στη διοργάνωση με 50.66 καταλαμβάνοντας την 8η θέση.

Διαβάστε επίσης

Δεν συνέβη το παραμικρό

Δεν συνέβη το παραμικρό

Δεν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έγιναν επεισόδια στην Λεωφόρο Πεντέλης ανάμεσα στους ΓΑΥΡΟΥΣ και την Αστυνομία. Τι πραγματικά έγινε στα Βριλήσσια.

«Από τα καλύτερα παιχνίδια μας μέχρι τώρα»

«Από τα καλύτερα παιχνίδια μας μέχρι τώρα»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στο Δούκα, τόνισε ότι ναι μεν δεν είναι λίγο αυτό που έχει κάνει η ομάδα του στο τέλος του πρώτου γύρου, αλλά και τίποτα για την υπόθεση τίτλος.

Να παραμείνει στην κορυφή

Να παραμείνει στην κορυφή

Αρχίζει ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα ανδρών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης - Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους ΑΣ Πέρα, ΑΟ Πεύκης και ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας.