Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν συνέβη το παραμικρό

Δεν συνέβη το παραμικρό
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 00:16

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν ότι έγιναν επεισόδια στη Λεωφόρο Πεντέλης, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και την Αστυνομία!

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη ποτέ και μάλιστα δεν έγινε το παραμικρό στην Λεωφόρο Πεντέλης! Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που γράφουν αριστερά και δεξιά. Τι συνέβη λοιπόν το απόγευμα της Παρασκευής;

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αγωνιζόταν στο αθλητικό κέντρο Δαΐς κόντρα στον Δούκά, για την 11η αγωνιστική της Handball Premier. Οι ΓΑΥΡΟΙ θέλησαν να μεταβούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση.

Οι αστυνομικές δυνάμεις περίμεναν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο Πεντέλης, προκειμένου να τους οδηγήσουν στο γήπεδο του Δούκα. Χωρίς να συμβεί το παραμικρό, λοιπόν, οι ΓΑΥΡΟΙ βρέθηκαν στο γήπεδο και βοήθησαν την ομάδα τους να πάρει ένα πολύ μεγάλο διπλό.

Η ιστοσελίδα vrilissianews.gr που μετέδωσε την είδηση περί επεισοδίων σε νέα της ανάρτηση για το θέμα έγραψε: Οι πληροφορίες που ήθελαν νωρίτερα κάποια καταστήματα να έχουν υποστεί φθορές δεν ήταν ακριβείς και οι οπαδοί απομακρύνθηκαν από τα Βριλήσσια με την επέμβαση των ΜΑΤ χωρίς να προκαλέσουν ζημιές σε περιούσιες στην επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων «Αλιβιζάτος» ή σε άλλη επιχείρηση της περιοχής».

Διαβάστε επίσης

Οι μεταγραφές του στίβου

Οι μεταγραφές του στίβου

Επικυρώθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ οι μεταγραφές της φετινής περιόδου, ύστερα από την σχετική επεξεργασία από την αρμόδια επιτροπή μεταγραφών.

Συνεχίζει στην κορυφή ο Θρύλος

Συνεχίζει στην κορυφή ο Θρύλος

Με το απόλυτο των νικών συνεχίστηκαν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α1 Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των Ανδρών.

8ος στο Ευρωπαϊκό ο Χρήστου

8ος στο Ευρωπαϊκό ο Χρήστου

Σπουδαία επίδοση από τον πρωταθλητή του Ολυμπιακού, ο οποίος έσπασε τρεις φορές το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ.